Avaussivu
NettiTV
Visio
e-Raamatut
Opetus
Profetia
Media
Lakelandin
herätys
Näky taivaasta
ja kadotuk-
sesta
Yhteys
Linkkejä

 

Soluverkoston näky:


  • Ryhmät kokoontuvat kodeissa säännöllisesti
  • Kerran kuussa kotisolujen yhteinen celebraatio. Pääkaupunkiseudulla os. Seuratuvalla, Salomonkatu 17D (Kamppi)
  • Kokoontumiset tarjoavat mm. yhteyden toisiin kotisoluihin, opetusta ja mahdollisuuden esirukoukseen.
  • Ryhmät kokoontuvat ja toimivat joustavasti Pyhän Hengen johtamina
  • Kotioluisssa ei ole keskitettyä valtarakennetta vaan itse kukin ryhmä on itsenäinen

Ryhmät / kotisolut voivat olla esim. evankelioimiseen suuntautuvia tai perustaa raamattukouluja tai laupeuden taloja tai olla lähettämässä ihmisiä lähetystyöhön. Kotiryhmällä voi olla mikä tahansa Pyhän Hengen antama näky, jota se toteuttaa.

Kokoontumisen tarkoituksena on tukea ja rohkaista kotisolujen jäseniä, että he voisivat virkistyä yhteisestä uskostaan. Kotisolut kuuluvat toistensa yhteyteen, niillä on yhteinen katto, jonka suojassa kotisolut toimivat.

Toiminta on juridisesti yhdistyspohjaista. Yhdistys on nimeltään Viinitarha. Kotisolut tukevat yhdistystä taloudellisesti, jotta yhteiset menot esim. vuokrat katetaan. Tarvitsemme tukea mm. vuokraan, lehti-ilmoituksiin ja puhujapalkkioihin. Voit tukea yhdistystä taloudellisesti - tilin numero on:

Nordea 157230-356279.

Näky on uusi Suomessa. Jos sinulla on samankaltainen näky tai jos esim. kodissasi kokoontuu jo ryhmä, mutta se ei kuulu mihinkään seurakuntaan, tai jos vain olet kiinnostunut tällaisesta Jumalan valtakunnan työstä, niin ota meihin yhteyttä. Voit olla perustamassa uutta kotisolua tai tulla mukaan jo olemassaoleviin kotisoluihin.


 
Viinitarha.net