Avaussivu
NettiTV
Visio
e-Raamatut
Opetus
Kuvat
Media
Lakelandin
herätys
Näky taivaasta
ja kadotuk-
sesta
Yhteys
Linkkejä

 

Profetia sivut

Näillä sivuilla kerrotaan mm. Suomea koskettavia profetioita. Näinä aikoina on hyvin tärkeää tietää, missä ajassa elämmme profeetallisessa ajanlaskussa. Jos emme tiedä, mitä on odotettavissa, emme voi mitenkään valmistautua tai varautua siihen mitä tapahtuu. Toiseksi, emme myöskään voi olla mukana toteuttamassa sitä, mitä Jumala haluaa tapahtuvan.

Profetioita:

Dr. Samuel Doctirian oli Patmos saarella vuonna 1998 viisi kuukautta. Siellä hän näki viisi enkeliä.

Ensimmäinen enkeli oli Aasian enkeli, jolla oli pasuuna kädessään. Enkeli sanoi, että kaikkialla Aasiassa tulee olemaan suuria maanjäristyksiä, Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Indonesiassa ja Australiassa. Tuhannet tulevat kuolemaan näissä maanjäristyksissä.

Toinen enkeli oli Israelin enkeli. Israelissa ja arabimaissa tulee olemaan suuret herätykset, mutta myös tuhannet ihmiset tulevat kuolemaan taisteluissa. Sillä alueella ei tule olemaan rauhaa vaan levottomuutta. YK tulee hajoamaan näitten tapahtumien yhteydessä.

Kolmas enkeli on Afrikan enkeli. Enkelillä oli miekka kädessään. Afrikassa tulee olemaan tulvia ja sotia paljon. Kansakunta tulee sotimaan kansakuntaa vastaan ja tuhannet tulevat kuolemaan.

Neljäs enkeli oli Euroopan enkeli. Euroopassa tulee olemaan paljon tulvia ja maanjäristyksiä. Eiffelin torni tulee romahtamaan alas voimakkaan maanjäristyksen vaikutuksesta. Lontoossa tulee tapahtumaan paljon tuhoa rakennuksille. Sveitsiin tulee myös maanjäristys.

Viides enkeli oli Amerikan enkeli. Enkelillä oli syvä malja kädessään. Malja oli tuomion malja. Amerikkaan tulee suuri tuomio, pilvenpiirtäjät tulevat romahtamaan.

Amerikassa ei ole enää oikeutta, ei pyhyyttä, ei vanhurskautta. Siellä on sitä vastoin juoppoutta, epäjumalanpalvelusta, materialismia, synnin kahleita, syyttömien tappamista, vauvojen tappamista aborteilla. Herra näkee kaiken tämän ja on siitä hyvin vihainen. Amerikalle tulee suuri tuomio, mutta samalla tulee suuri herätys.

Kun kaikki tämä tapahtuu, tuhannet ja miljoonat ihmiset tulevat tekemään parannuksen ja tulevat sisälle Jumalan valtakuntaan. Ihmiset tulevat vapautumaan ja parantumaan sekä fyysisistä sairauksista että sisäisesti. Herätyksestä tulee suurin, mitä historian aikana on ollut.

On myös profetoitu, että Suomeenkin tulee maanjäristys.

Aivan samansuuntaisesti Jeesus on ennustanut Matt. 24: 6-7 "Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu.

Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin."

 

8.3.2009 David Wilkersonin kiireellinen sanoma 7.3.2009


Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa. JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN. SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ SEN TÄHDEN KAIKKI, JOPA KAIKKEIN HURSKAIMMAT KESKUUDESSAMME, TULEVAT VAPISEMAAN.
Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkin kaupungissa. Ne tulevat nielaisemaan suur-New Yorkin alueen, mukaan luettuna osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten.
Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Tulemme näkemään ryöväämistä—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan vihan alaisuudessa. Psalmissa 11 sanotaan,
―Kun kaikki perustukset revitään, mitä vanhurskas voi enää tehdä?" (jae 3).
Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset.
Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, ―Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein! Mutta he vastaavat: 'Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan‖ (Jer.18:11,12).
Psalmissa 11 jakeessa kuusi Daavid varoittaa, ―Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa. Miksi? Daavid vastaa, ―Sillä Herra on vanhurskas (v. 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot. Mitä vanhurskaiden tulee tehdä? Entä Herran kansan?
Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanoman, jonka sain henkilökohtaiseksi ohjeistuksekseni. Varastoi ruokaa, hygieniatuotteita ja muita perustarpeita 30 päivän ajalle. Suurissa kaupungeissa tavaratalot tyhjenevät tunnissa kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.
Hengellisellä tasolla voimme reagoida kahdella eri tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. Joko pakenemme ―vuorelle kuin lintu tai, voimme tehdä kuten Daavid teki ja kiinnittää katseemme Herraan, joka ―on pyhässä temppelissään, hänen valtaistuimensa on taivaassa. Hänen silmänsä näkevät kaiken, hänen katseensa tutkii ihmissydämet (jae 4).―Herraan minä turvaan (jae 1). Sanon itselleni: ei ole tarpeen juosta tai piiloutua. Tämä on Herran vanhurskas teko. Katselen Herraamme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, kaikenlaisten koetuksien keskellä. Huom! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän että se hetki ei ole kaukana. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette.
Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä.
Kristuksessa,
7.3.2009
DAVID WILKERSON http://davidwilkersontoday.blogspot.com

Pastori Jon Matutisin profetia 2009:

Esipuhe: Pastori Matutisin esittely:

* Pastori Matutis sai sanan viime elokuussa, kun emme vielä eläneet talouskriisin aikaa. Tämä sama pastori sai aikoinaan profetian Berliinin muurin kaatumisesta ennen kuin siitä oli mitään tietoa. Profetia toteutui tarkasti. Matutis on Berliinin Nazareth-vapaakirkon johtava pastori ja johtaa myös hyvin laajaa lähetystyötä eri puolille maailmaa. Syntyisin hän on Liettuasta. Opiskellut Sveitsissä ja väitellyt siellä tohtoriksi.

Sana Saksasta -

Profeetallinen sana pastori Jon Matutisin kautta:

Rukoillessani tänä aamuna Jumala antoi minulle näyn. Hän näytti minulle suuren, maailmanlaajan liikekannallepanon . Näin itseni kävelemässä pitkin hiekkarantaa. Yhtäkkiä kuului kova jylinä, joka voimistui voimistumistaan. Se ei ollut meren eikä tuulen aiheuttama ääni. Ulkopuolella oli täysin hiljaista. Meren pinta oli sileä kuin lasi. Syvä jylisevä ääni, joka muistutti sortumaisillaan olevien vuorten kumua, jyrisevä ääni, jollaista en ollut siihen saakka koskaan elämässäni ennen kuullut, tuli kaukaa meren toiselta puolelta. Ääni voimistui niin mahtavaksi, että maa alkoi järähdellä ja vapista. Se kuulosti aivan matalaäänisen bassotrumpetin törähdykseltä En ollut koskaan aikaisemmin kuullut tällaista ja näin syvää bassoääntä Koko ilma värisi. Kaivauduin rantapenkereen dyyneihin, kasvot maassa, ja odotin nähdäkseni mitä tästä luonnonnäytöksestä seuraisi.

Kun jylinä ei loppunut, vaan kävi aina voimakkaammaksi, näin alkavani rukoilla ja puhua Jumalalleni tässä näyssä. Sitten kuulin äänen sanovan: Lapseni, älä pelkää. Tämä on minun mobilisaatiokutsuni, merkki toisesta maailmasta. Kutsun esiin ihmisiä kaikista kansoista. Minä ravistelen maata ja merta. Syntiset ja jumalattomat menehtyvät pelosta odottaessaan ahdistuneina asioita, jotka tulevat tapahtumaan.

Ymmärrä, lapseni, että talouskriisi on pannut alulle kaiken tämän Se oli vain tuhon alku. Tämän päivän yhteiskunnan perustus tulee järkkymään niin, että ihmiset menettävät kaiken mitä he ovat saavuttaneet ja säästäneettähän mennessä. Koko infrastruktuuri ja hyvinvointi romahtaa ajan myötä. Elämä tulee olemaan hyvin vaikeaa hyvin monille ihmisille. Yleinen turvallisuus horjuu ja rikollisuus lisääntyy niin, että elämä maan päällä on voimakkaasti uhattuna.

Mutta teidät, jotka pelkäätte minun nimeäni, minä pelastan tuhosta. Minä pidän suojaavaa kättäni yllänne.

Vaikka ei tuullut vähääkään eikä pienintäkään aaltoilua näkynyt merellä, jylinä oli niin mahtava, että sydämeni oli lakata lyömästä. Silloin ajattelin itsekseni: Minä kuolen myös nyt. Ja silloin Herra sanoi minulle: Lapseni, älä pelkää. Sinun tulee elää ja julistaa edelleen minun tekojani. Nouse, mene kotiin ja kerro läheisillesi. Tee heille tiettäväksi, että minun poikani tulo on hyvin lähellä, kynnyksellä. Käynnistän kaiken viedäkseni omani kotiin ja irrotan heitä nyt kaikesta, mikä pidättää heitä tai estää heitä.

Kun nousin ylös totellakseni Jumalan ääntä suunnaten matkani kotiinpäin, näin hyvin monia ihmisiä makaamassa dyyneillä. He olivat tulleet ulos taloistaan kiiruhtaen kohti merta nähdäkseen ja kokeakseen tämän epätavallisen luonnonnäytelmän. He makasivat kasvoillaan kuin lamaantuneina, aivan niin kuin minä olin maannut muutamia minuutteja aikaisemmin. Kun ohitin heidät matkallani kotiin, jatkuvasta kaukaisesta jylinästä huolimatta, nämä ihmiset huusivat minulle: Olet mieletön; et voi mennä kotiin tässä tilanteessa. Se on liian vaarallista. Sitten he hautasivat päänsä syvemmälle dyyneihin, koska he pelkäsivät, mitä seuraavaksi tapahtuisi. He eivät halunneet enää kuulla tai tietää mistään.

Ja sitten Herra sanoi minulle: Teille, lapseni, jotka pelkäätte minun nimeäni, tämä on minun liikekannallepanoni päivä. Teille nousee minun pelastukseni aurinko, jonka valossa minä kokoan todelliset lapseni ja tuon heidät yhteen. Mene, poikani, ja kerro tämä jokaiselle, jonka voit saavuttaa.

Silloin minä kysyin Herralta: Mitä minun tulee sanoa heille? Kerro lapsilleni , hän sanoi, että heidän ei tule enää kuluttaa aikaansa katoavien asioiden parissa, vaan pikemminkin iankaikkisten, ikuisten asioiden. Heidän tulee etsiä minua ja tutkia minun sanaani. Heidän tulee antaa anteeksi toinen toiselleen, niin kauan kuin on vielä aikaa, ja tehdä rauha toistensa kanssa. Heidän pitäisi lopettaa kadehtiminen ja toinen toisensa sormella osoittelu. He eivät saisi myöskään syytellä eikä epäillä toisiaan. Jokaisen pitäisi tehdä se mitä hänen tulee tehdä ja mitä hän voi tehdä Kehota heitä irrottautumaan kaikista tarpeettomista asioista ja lopettamaan kouristuksenomainen omien oikeuksien puolustaminen. Tästä lähtien minä takaan teidän oikeutenne ja huolehdin oikeudenmukaisuudesta teidän puolestanne.

Suuria muutoksia on tapahtumaisillaan kaikkialla maailmassa, jokaisella elämän alueella. Muuttakaa siis mielenne ja olkaa valmiit. Mikään ei tule olemaan niin kuin se on ollut tähän saakka. Mitä kauemmaksi etenin rannalta, sitä heikompana kuulin jylinän, vaikka mielestäni ääni oli muuttunut voimakkaammaksi ja vielä järisyttävämmäksi. Minulla oli tunne ikään kuin minut olisi suojattu lasikaappiin.

Sitten kuulin Herran äänen sanovan: Minä vien lapseni turvaan omalla tavallani. Tulette näkemään kaiken mitä teen maailmassa, joka tulee kokemaa kaikki `Egyptin vitsaukset ennen kuin vedän lapseni luokseni, ennen kuin faarao vapauttaa teidät ikuisiksi ajoiksi. Minun kansani, kestäkää yhdessä. Pysykää yhdessä, rohkaiskaa toisianne. Pian olette päässeet perille.

Tämä oli viimeinen asia minkä muistan tästä näystä. Kun ajattelin kaikkea sitä mitä olin nähnyt ja sitä, mitä minun pitäisi tehdä näyn suhteen, Herra puhui minulle sanoen: Levitä tätä ilmestystä, jonka annoin sinulle tänä aamuna minun `mobilisaatiostani` kaikkialla eteenpäin lapsilleni, ja rohkaise heitä tekemään samoin, sillä minä olen ovella (olen tulossa pian). Ja sano heille, erityisesti minun kansalleni, että heidän pitäisi ottaa vakavasti suhteensa minuun (Jumalaan), ennen kuin on liian myöhäistä . Auttakaa minua levittämään tätä sanomaa kaikkialla. Lähettäkää se ystävillenne ja tuttavillenne. Levittäkää sitä seurakunnillenne ja kotipiireillenne. Kääntäkää sitä toisille kielille.

Maranatha! Herramme tulee.

Pastori Jon Matutis

Rukoile!

Viljami Vuolteen profetioita, joista vielä muutama on toteutumatta.

Vuolteen Viljami eli Viljami Raudaskoski asui aikoinaan Nivalan Vuolteenperällä ja oli ammatiltaan kyläseppä. Tässä Viljami Vuolteen 1930-luvulla, siis ennen viime sotia, saamia profetioita, joista suurin osa on jo toteutunut, mutta joista osa odottaa vielä toteutumistaan, kuten Kolmas maailmansota.

Ennusti Talvisodan tulon ja ilmoitti sen kestoksi noin sata päivää.

Ennusti välirauhan.

Ennusti pitkän sodan (Jatkosota), joka päättyy vasta, kun Tornioon tehdään maihinnousu (Lapin sota).

Ennusti ennennäkemättömän jälleenrakennuskauden, ja maallisen vaurastumisen.

Ennusti Suomen alasajon, joka tapahtuu kohta kun politiikan johto siirtyy nuorille miehille , jotka eivät ole sotaa kokeneet.

Ennusti, että ennen kuin Toisen maailmasodan kokenut sukupolvi on kokonaan poistunut keskuudestamme, he kokevat vielä Kolmannen maailmansodan.

Ennusti, että Kolmas maailmansota alkaa Lähi-idästä.

Ennusti, että siinä käytetään ennen tuntematonta asetta, jonka tuhovoima on erittäin suuri.

Ennusti, että Kolmannessa maailmansodassa ei varsinaisesti ole voittajia. Englannin hävitys on niin suuri, että se ikään kuin uppoaa mereen. Sen sijaan Venäjän valta kasvaa entisestään.

Ennusti, että sodan loppu on lähellä vasta, kun Suomen rannikolla Porin lähistöllä tehdään maihinnousu.

Ennusti, että sodan jälkeen ihmiskunnassa alkaa uudenlainen ajanjakso.

Profetia välihuomautuksin alla.

Viljami Vuolle oli körttiukko, joka eli viime vuosisadan alkupuolella, ja ehti eläessään nähdä toisen maailmansodan alkavan. Tuolloin hän antoi tämän ennustuksen, joka sittemmin on julkaistu Kalajokilaakso lehdestä 19.11.1969.

”Tämä sota kestää vielä monta vuotta, joskin välillä on lyhyt rauhan kausi. Vasta silloin on sodan loppu lähellä kun Torniossa noustaan maihin. Sitä ennen hävitetään Rovaniemi ettei siellä jää kiveä kiven päälle ja sama kohtalo odottaa monia muita Lapin paikkakuntia. Seuraa rauhan aika jolloin nopeassa tahdissa jälleenrakennetaan sodan aiheuttamat tuhot.”

Aivan kuten Viljami Vuolle oli ennustanut 1939, niin talvisodan jälkeen tuli lyhyt rauhan kausi ja sota tulisi jatkumaan vuosia aina 1945 asti. Ennustus Rovaniemen ja muiden Lapin kylien tuhosta toteutui myös täysin. Kuten myös näitä sotia seurannut jälleen rakentamisen kausi.

”Mutta uusi sota puhkeaa vielä tämän sukupolven eläessä. Se alkaa Israelista ja Egyptistä ja se vetää syövereihinsä koko maapallon. Se on monin verroin tuhoisampi kuin sitä edeltänyt ja se aiheuttaa kaikille kansoille suuria kärsimyksiä. Tämä sota on kauhea, mutta se ei onneksi kestä kauan. Sen loppu on lähellä, kun joukot nousevat maihin Porin seutuvilla. Siellä käydään ankaria taisteluja ja pellonojatkin täyttyvät kaatuneitten verestä. Kukaan ei selviydy voittajana tulevasta sodasta. Sen aikana käytetään jotain uutta tuhoasetta, joka tekee hirvittävää jälkeä. Brittein saaret vajoavat miltei kokonaan mereen ja sama kohtalo on puolen Italian osana. Venäjä elää silloin mahtinsa suuria päiviä, sitä ei pysty kukaan voittamaan. Räjähdys tapahtuu kuitenkin sisältäpäin ja myös Yhdysvalloissa tapahtuu suuria muutoksia. Tämä tuho ja hävitys on välttämätön jotta Jumalan viha lauhtuisi ja olisi edellytykset ihmiskunnan elämän onnelliselle jatkumiselle.”

Tässä kuvattu sota on tuleva Lähi-idän sota, mutta siinä on myös elementtejä tulevasta kolmannesta maailmansodasta. Myös Kirjoitukset ennustavat Venäjän nousun ja varustaumisen (Dan. 7:5, Hes. 38:7), kun itse universumin Luoja nostaa Venäjän itsellensä vitsaksi, jolla Hän herättelee kansaansa Israelia.

Rauhan valtakunta

”Seuraava rauhan kausi onkin onnekkain mitä koskaan on koettu. Kansat unohtavat hävityksen jälkeen vihamielisyytensä, elävät keskenään sulassa sovussa ja saattavat pian maapallon entistä ehonpaan kukoistukseen. Silloin otetaan käyttöön ihmeellinen sähkö. Tulitikkulaatikon kokoinen mitätön ainemäärä pystyy lämmittämään ja antamaan voiman kokonaisille kaupungeille ja suurimmaksi osaksi sen ansiota on, että ihminen voi vihdoinkin tuntea olevansa onnellinen.”

Tässä kuvattu rauhan kausi on messiaaninen rauhan valtakunta, jossa Messias Jeesus itse hallitsee. Tämä aikakausi on kuin paluu paratiisiin tai ennen vedenpaisumusta vallineeseen kadonneeseen maailmaan, jossa ihmiset tulevat elämään paljon pitempään kuin nyt ja rikkomuksia ei enää tehdä.

”Hänen silmiensä eteen tuotiin Suomen kartta. Se oli ikään kuin pöydällä, jossa oli mullikka teurastusta varten. Kaksi teurastajaa aloitti työnsä ja paloitteli mullikan. Lihat asetettiin kahteen eri kasaan. Toiseen laitettiin syötäväksi kelpaavat, hyvät lihat ja toiseen huonot, jätteet ja sisälmykset. Sen jälkeen Suomeen tuli kaksi henkilöä ulkomailta, ja poistuessaan Suomesta peräjälkeen nämä vieraat veivät mukanaan syötäväksi kelpaavat lihat ja jättivät jäljelle vain arvottomat jätteet.”

Tauno Rantalan ennustusprofetia 1.6.1999

Herätessäni 1.6.1999 aikaisin Herra alkoi puhua minulle ja sanoi: ”Nouse ylös, ota kynä ja paperia ja kirjoita, sillä minä annan sinulle sanoman.”
Venäjän puolelta tuli yli rajan tiedustelujoukkoja, joita suomalaiset sotilaat lähtivät jäljittämään. Kun he kohtasivat heidät, he alkoivat ampua suomalaisia tuliaseilla. Joku suomalaisista sotilaista kuoli.Toisia joukkoja Venäjän puolelta tuli yli rajan taas uudelleen. Suomalaiset sotilaat lähtivät heidän jälkeensä. Tälläkerralla heidän kesken ei syntynyt tulitaistelua. He veivät nämä venäläiset sotilaat rajavartioasemalle. Kun heiltä kysyttiin, minkä tähden he tulivat Suomen puolelle, he sanoivat, että heille sanottiin Venäjän puolella, ettei mitään rajaa enää ole olemassakaan – Suomi kuuluu Venäjään.Tästä alkoi kovat kyselyt ja neuvottelut. Kuka näin on käskenyt ja sanonut? Mutta hallitusmiehet alkoivat syytellä toisiansa sanoen ”Sinä sen olet sanonut” ja toinen taas ”Eipä, sinä sen olet sanonut”. Lopuksi ei mitään selvää tullut, kuka sen oli sanonut.

Jonkin ajan kuluttua tuosta Vaalimaan rajapuomi avattiin kokonaan ja venäläiset sotilaat tulivat Suomen puolelle – mitään lupaa kysymättä! Suomalaiset sotilaat yrittivät heitä pysäyttää rauhanomaisin keinoin, mutta eivät he mitään välittäneet, vaan jatkoivat matkaansa aina Kouvolan kaupunkiin asti. Sinne saavuttuaan he laittoivat leirinsä pystyynja alkoivat asumaan teltoissansa.Nyt alkoivat neuvottelut taas hallitusten kesken. Mitä tämä tarkoittaa? He vain sanoivat: ”Me olemme pakotetut ottamaan Suomi sellaiseksi puskurialueeksi, etteivät NATOn joukot tule meidän rajamme taakse. Samalla me vartioimme myös teitä.Suomen hallituksessa käytiin neuvotteluja, mitä nyt tehdään. Amerikka jo antoi venäläisille uhkavaatimuksen, mutta venäläiset sanoivat, että Suomen on itse vastattava heille – kyllä tai ei! Suostutaanko vapaaehtoisesti?Suomen hallituksessa nähtiin parhaaksi suostua, koska kieltäytyminen olisi merkinnyt sotaan joutumista.

Edelleen käytiin neuvotteluja Venäjän hallituksen ja Suomen välillä. Miten se toteutetaan?Heillä oli valmis suunnitelma: Hankoniemi, Kotka rannikkokaupungeista, myös Helsinkiin pieni puolustuspaikka. Sitten Lahteen ja Tampereelle puolustus- ja tutka-asemat. Jyväskylään varuskunta panssariosastoineen. Siitä ylöspäin kaupungit Kokkola ja Kemi. Ilmavoimat Rovaniemelle ja Sallaan.Tämä oli Suomen hallitukselle kova sana otettavaksi vastaan. Mutta toinen vaihtoehto olisi ollut sotatantereeksi muuttuminen.Tämä on osa Jumalan rangaistusta, kun olemme menneet Euroopan unioniin.

Lahdessa 1.6.1999 Tauno W. Rantala

Tauno Rantalan profetia 17.11.2007 Suomen kansalle!

Näin sanoo Herra: Minä olen sama Jumala, joka aikaisemminkin olen puhunut tämän maan päättäjille ja kansalle etsikkoajasta saman profeettani kautta. Minä olen katsellut, kuinka tämä kansa ja yksilöt elävät syvällä syntielämässä. Ei ole Jumalan pelkoa. Tosin on tässä kansassa pieni joukko, joka pelkää ja rukoilee Jumalaa siunaten myös omaisuuskansaani Israelia.

Nyt on tultu sille rajalle, että synnin mitta on tullut täyteen. Minä en voi sietää enempää. Ja Minä Herra päätökseni mukaan annan tulla tähän maahan ahdingon ajan ja samalla otan pois tätä korkeaa elintasoa. Minä arvostan niitä, jotka vievät elintarpeita toisiin maihin, että ei niin paljon ruokaa menisi hukkaan. Tulee ahdinko, joka näkyy ja kuuluu joka päivä. Verenvuodatusta en anna tulla. Minä annan tämän ahdingon tulla hyvin äkkiä. Siihen ei ehdi apuun EU eikä YK, koska se tulee Minulta.

Silloin kun tämä tapahtuu, te käytte polvillenne ja alatte huutaa minun puoleeni. Niinä päivinä Minä herätän synnin tunnon ja silloin te heräätte tekemään parannusta Jumalan pilkasta, kaikista haureuksistanne, juoppouksistanne, saatanan palvonnastanne, öisistä orgioistanne, alastomuuksistanne ja hirvittävistä synneistänne.

Minun pitäisi kohta pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kansalta, jotka Minä hävitin syntielämän tähden, jos en puuttuisi tähän kauheaan elämän menoon. 1. Moos. 19:15-29.

Minä annan mahdollisuuden kääntyä pois pahuudestanne. Sillä Minulle ei ole mieleen jumalattoman kuolema, vaan kun hän kääntyy pois pahuudestaan, niin hän saa elää. Hes. 18:23.

Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi. Ne ovat niitä päiviä, jolloin rukoilijoiden rukouksiin vastataan ja korjataan satoa Jumalan valtakuntaan. Monia tunnustekoja ja ihmeitä Minä teen ja osoitan epäuskoisellekin ihmiselle, että on olemassa elävä Jumala, jolle ei ole mikään mahdotonta. Minä rakastan niin paljon tätä kansaa, että Minä armossani tämän kaiken teen, tutkien jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti, tahtooko hän tulla minun tyköni ja pelastua iankaikkiseen elämään.

Minä olen antanut Poikani Jeesuksen kuolemaan, että jokaiselle, joka Häneen uskoo, annetaan Poikani veren kautta synnit anteeksi.

Tämä on Minun sanomani tälle kansalle tulevista päivistä. Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoillensa profeetoille.

Muistiin merkinnyt Espoossa 17.11.2007 Tauno W. Rantala saarnaaja

Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968!

Norjalaisen naisen näky vuodelta 1968

90-vuotias norjalaisnainen sai näyn vuonna 1968 ja sen kirjasi ylös Emanuel Minos, mutta harkinnan jälkeen hän ei pitänyt soveliaana julkaista näkyä sen radikaalin sisällön vuoksi.

Olosuhteet olivat aivan erilaiset siihen aikaan ja siksi asia unohtui 25 vuodeksi. Emanuel Minos löysi kellastuneen paperin, johon oli ottanut ylös näyn ja pelästyi lukiessaan mitä nainen oli nähnyt.

Tässä 90-vuotiaan naisen näky vuodelta 1968:

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle.

Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut.

Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä.

Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle.

He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta.

Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin.

Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen.

Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt.

Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy .

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän.

Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin.

Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat.

Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä.

He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet.

Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

Tämän jo alkaneen kolmannen maailman sodan loppuvaiheen atomipommien tahdituksella ”Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, ja maa ja kaikki mitä siihen on tehty, palavat.

Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.” .. Sefanjan kirja 1 luku Herran vihan päivä on lähellä. 2 – ”Minä tuhoan kaiken, tempaan kaiken pois maan päältä, sanoo Herra.”

Nämä lohdulliset sanat lohduttakoon nyt jokaista. Eikö synti, synnin mitta ole jo tullut mielestäsi jokseenkin yli äyräittensä ts. täyteen mittaansa ja se tarkoittaa jotakin sitä mihin ollaan peruuttamattomasti menossa eli III MS, koska pitäähän maapallo puhdistaa!

Sanoohan Raamattu ”maa pysyy iäti” ja ”Hän käärii sen niinkuin peiton”. Jumala puhdistaa maan ydinsodan täydellisen tuhon jälkeen ja ”vaatettaa” sen uudelleen, jolloin maapallo on aivan täydellisen ihana ja täysin puhdas ja silloin laskeutuu myös alas tuo Uusi Jerusalem.

Kristus valmisti omiaan kestämään. Kuinka Kristuksen seuraaja voisi kuvitella pääsevänsä elämässään helpolla, jos hänen Herransa ei helpolla päässyt?
Ei oppilas ole opettajaansa suurempi, vai onko?

Ajat tulevat olemaan kovat, mutta Jeesus on niistä omillensa edeltäkäsin Sanassaan kertonut, että kestäisimme ja kaiken sen tapahtuessa luottaisimme Häneen ja muistaisimme. Nostaisimme päämme sillä pelastuksemme on lähellä. Siinä on toivomme!

Ahdistusten aikojen alkuun on teologisissa tutkielmissa monesti asetettu Googin sota Lähi-Itään, joka nopeasti laajenisi kolmanneksi maailman-ydinsodaksi.

Maapallo ei siinä aivan kokonaan tuhoudu, mutta elinolosuhteet muuttuvat ja kova piina alkaisi siitä (Hesekiel 38-39, psalmi 83 ja Sakarjan kirja 12).
Tuosta ydinsodasta on siis mainittu Raamatussa.

Toinen Pietarin kirje ja 3. luku: ”…Herran päivä tulee kuin varas. Sinä päivänä taivaat katoavat jylisten, taivaankappaleet palavat ja hajoavat. Silloin paljastuu maa ja kaikki, mitä ihminen on maan päällä saanut aikaan…”

Ja Luukkaan evankeliumi 21. luku 26-27 ”…Kaikki lamaantuvat pelosta odottaessaan sitä, mikä on kohtaava ihmiskuntaa, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Silloin nähdään Ihmisen Pojan tulevan pilven päällä suuressa voimassaan ja kirkkaudessaan….” Vanhempi käännös ensimmäisestä virkkeestä on ollut ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät…”

Kreikankielen alkutekstin sana ”ouranion” tarkoittaa taivasta. Tämä ”ouranion” ei tarkoita välttämättä joidenkin tulkinnassa vain taivasta vaan myös uraania. Pari tuhatta vuotta sitten ei kukaan luonnollisestikaan tiennyt mitään uraanista, mutta tekstin tarkoitus salattiin lopun aikoja varten. Me elämme sitä. Tulkinta olisi, että kun uraani palaa ja hajoaa jylisten atomipommien kuolonkuminoinneissa niin, että ihmiset kuolevat myös pelkoonsa siitä, mikä maanpiiriä kohtaa, kun ovat kuulleet ydinsodasta.

Mielenkiintoista tässä tekstissä on myös se, että Herran päivä tulee kuin varas (eli morsiusseurakunnan tempaus turvaan Karitsan hääjuhlaan).

Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! (Ilm. 16:15)

Teksti viittaa siihen, että sinä päivänä vielä käytäisiin tämä ydinsota. Tässä kerrottaisiin siis morsiusseurakunnan pelastamisesta ydinsodalta. Ydinpommit ovat niin tuhoisia aseita, ettei ihmiskunta yksinkertaisesti kestä ydinsotia peräjälkeen.

Jos sellaisia tulee, niin on ihan luonnollista, että maapallon väestö on saavuttanut sellaisen synnin määrän, että meidän aikamme jatkaminen alkaa olla jo vähintäänkin katkolla. Jos avaat silmäsi niin voit nähdä sen.

”…ja tähdet putoilevat taivaalta, ja taivaitten (kreik. UT: uranon) voimat järkkyvät…ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella” ( Mat.24:29-30 ).

”…ja voimat, jotka taivaissa ( kreik.UT : uranois) ovat, järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvissä suurella voimalla ja kirkkaudella” ( Mark.13:25-26 ).

”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä suurella voimalla ja kirkkaudella. Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” ( Luuk.21:26-28 ).

”Onhan puullakin toivo: vaikka se maahan kaadetaan, kasvaa se uudelleen, eikä siltä vesaa puutu. Vaikka sen juuri vanhenee maassa ja sen kanto kuolee multaan, niin se veden tuoksusta versoo jälleen ja tekee oksia niinkuin istukas. Mutta mies kun kuolee, makaa hän martaana; kun ihminen on henkensä heittänyt, missä hän on sitten? Vesi juoksee pois järvestä, ja joki tyhjenee ja kuivuu; niin ihminen lepoon mentyänsä ei enää nouse. Ennenkuin taivaat katoavat, eivät he heräjä, eivätkä havahdu unestansa” ( Job.14:7-12 ).

”Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat…teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat” (2.Piet.3:7, 10, 12).

”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän tuhoaa siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät tuhoutuvat kuopissansa, ja sen kieli tuhoutuu sen suussa.” (Sak. 14:12)

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jonka Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy” (Luuk17:28-30).

Vielä 1990-luvun alkupuolella opetettiin yleisesti tieteellisenä tosiasiana, että alkuaineet eli atomit ovat aineen pienimpiä jakamattomia hiukkasia. Silloin Raamattuun uskovat opiskelijat olivat hämmentyneitä, koska kalastaja Pietari ilmoitti Pyhän Hengen vaikutuksesta, että Herran vihan päivänä alkuaineet hajoavat kuumuudesta ja maapallo palaa tulessa. Kumpaako uskoa, yliopiston professoria vai kalastaja Pietaria?

Ristiriidat Raamatun ja tieteen välillä johtuvat pääasiassa kahdesta seikasta. Ensinnäkin voidaan ymmärtää ja tulkita Raamattua väärin, kuten keskiajan Rooman kirkko, joka pakotti kirkonkirouksen uhalla Galileo Galilein (1564-1642) perumaan aurinkokeskeisen maailmakuvansa, koska kirkko uskoi maan olevan maailmankaikkeuden keskus.

Toisaalta ristiriita voi johtua siitä, että tiede ei vielä ole päässyt lopullisiin ja oikeisiin tuloksiin. Näin kävi alkuaneiden eli atomien suhteen. 1900-luvun alkupuolen tiedemiehet (Otto Hahn ja Fritz Strassman 1938) onnistuivat hajottamaan atomiytimen ja Pietarin ilmoitus oli oikeassa. Sen seurauksena syntyivät mm. ydinvoimalat, joissa sähkön tuottamiseen tarvittava energia synnytetään hallitulla uraaniatomien hajoamisprosessilla.

Vakavamman seuraamuksensa uraaniatomien hajottaminen sai aikaan sotilaallisessa käytössä, kun kehitettiin atomipommi amerikkalaisen tiedemiehen Oppenheimerin johdolla. Ensimmäinen uraaniatomipommi, joka räjäytettiin Los Alamosissa, sai pahaenteisen nimen ”Trinity” eli kolminaisuus.

Pian ensimmäisen koeräjäytyksen jälkeen USA pudotti toisen maailmasodan lopussa 1945 ensimmäiset sotilaalliset atomipommit Hiroshimaan ja Nagasakiin, ja Japani antautui ehdoitta. Näistä päivistä on kehitetty vielä pidemmälle meneviä ydinaseita, kuten suurituhoiset vetypommit ja säteilyllään elollisen tuhoavat neutronipommit.

Kun Herra Jeesus puhui tulemuksestaan, Hän mainitsi ”taivaitten voimien järkkymisen”. Kreikankielisessa UT:ssä taivasta tarkoittava sana on ”uranos”, josta myös sanaa ”uraani” saa alkunsa. Messiaan ilmoitus siitä, että Hänen tulemuksensa tapahtuu aikana, jolloin taivaitten voimat järkkyvät, tarkoittaa myös sitä, että uraanissa olevat voimat järkkyvät maailmalaajuisessa atomisodassa.

Se tapahtuu suuren pasuunan pauhatessa, kolmannessa maailmansodassa, huipentuen maailmanlaajuiseen atomisotaan, josta Jeesukseen uskovat pelastetaan. Paavali puhuu Korinttolaiskirjeessään uskovien kuolemasta ja ylösnousemusruumiista, vertaamalla tapahtumia nisunjyvän (vehnän) kuolemaan, kun se kylvetään maahan ja kuolee sinne(1. Kor.15:35-55 ).

Tämä maahan lahoava vehnän jyvä on kuitenkin se siemen, josta uusi vehnän tähkä jyvineen nousee. Samoin on ihmisen kuolemassa. Ruumis kuolee ja lahoaa maahan, mutta se on siemen, josta uusi kuolematon kirkkauden ylösnousemusruumis nousee Herran päivänä Herran tulemuksessa.

Job vertaa samaa prosessia puun historiaan. Kun puu kaadetaan, sen kanto kuolee ja lahoaa maahan. Lahoavasta kannosta kuitenkin nousevat uudet versot veden vaikutuksesta.

Job vertaa tätä ihmisen kuolemaan ja toteaa lopuksi, että ihmisen herääminen ylösnousemuksessa ei tapahdu, ennen kuin taivaat katoavat. Tämä tapahtuu Herran vihan päivänä, kuten Pietari ilmoitti. Silloin taivaat (uraanit) katoavat pauhinalla ja alkuaineet eli atomit kuumuudesta hajoavat maailmanlaajuisessa atomisodassa.

Herran tulemus ja seurakunnan ylösotto tapahtuu siis suuren III maailman sodan huipentuessa maailmalaajuiseksi atomisodaksi. Silloin uskovat temmataan pois atomisodan kauhuista, joka tuhoaa Ilmestyskirjan mukaan kolmannen osan ihmiskuntaa. (yhdessä muiden vitsausten ja tuomioiden kanssa suurin osa maailman asukkaista tuhoutuu Herran päivänä; Ilm.9; Jes.24:1-6 ).

Loot pelastettiin tulen ja tulikiven alta Sodomasta ja samoin Jumalan seurakunta pelastetaan Herran tulemuksessa ja ylöstempauksessa pois atomisodan kauhujen alta.

Ydinroihu alkaa siis ja se on laajamittainen ydinsota, jossa räjäytellään useita ydinpommeja lyhyessä ajassa.

Se tulee tapahtumaan Raamatun mukaan. Ja Raamattu ei voi koskaan raueta tyhjiin. Asiasta ilmoitettiin hyvissä ajoin ennen kuin joukkotuhoaseet oli edes keksitty. Tätä ei Raamattua lukemattomat ts. suurin osa suomalaisista edes tiedä.

Silloin kun nämä Raamatun tekstit kirjoitettiin ylös, tuhansia vuosia sitten, silloin ei ollut olemassa minkäänlaista teknologiaa, jolla ihmiset olisivat saaneet maapallon syttymään tuleen, niin laajamittaisesti kuin Raamattu ilmoittaa tapahtuvaksi. Lisäksi ei nuotiotulella saisi aikaiseksi sitä, että kaikki alkuaineet kuumuudesta sulaisivat, kuten Raamattu asian ilmoittaa.

Ydinpommilla saat kaikki palamaan tai höyrystymään, sillä puhutaan lämpötiloista räjähdyksen keskipisteessä, jossa on miljoonia celsius-asteita.

Mitä me tästä opimme? Toivon mukaan sen, että Raamatussa on profeetallinen sanoma. Sanoma joka käyt toteen silmiemme edessä aivan pian.

Milloin ihmiset heittävät kansakuntina pois käsin tehdyt epäjumalat joita he kumartavat?[1]
Milloin ylpeitten ylvästely painuu maan rakoon?[2]
Milloin korskeat miehet painuvat maahan? Milloin ihmiset menevät piiloon kallioluoliin ja maakuoppiin, ja milloin he pakenevat vuorenrotkoihin ja kallionkoloihin?[3]
Vasta silloin, kun Jumala yksin on suuri. Vasta silloin, kun Hän ravistaa maailmaa vihansa hehkussa[4].
Silloin ihmiset tulevat pakenemaan Herraa ja Hänen kirkkauttaan. Silloin he nuolevat tomua ja matelevat kuin käärmeet[5].
Kaikki tulevat vapisemaan ja lähestymään Herraa peloissaan[6].
Vielä vähän aikaa, ja Hän on liikuttava taivaita ja maita; merta ja mannerta[7].
Kuninkaat ja ylimykset, sotapäälliköt, sekä rikkaat että väkevät; myös kaikki orjat ja vapaat, kaikki he kätkeytyvät luoliin ja rotkoihin[8].
Kun kansat parkuvat, ylimystöt sanovat kuorossa toisilleen: ”Piiloutukaamme maan peittoon ja kalliot meidät suojiinsa kätkeköön”[9].
Mutta ei auta lymypaikat, sillä vuorten perustukset tulevat järkkymään[10].
Pyhästä taivaastaan Hän antaa tuomionsa kuulua. Herra on oleva pelättävä ja kuka Hänen edessään voi kestää?[11].
Hän on pitkämielinen ja suuri voimassaan, mutta paatuneita Hän ei jätä rankaisematta[12].
Hänen vihansa hehku näkyy tuulispäässä ja myrskyssä, ja sienipilvet jotka nousevat, ovat Hänen jalkojensa tomua[13].
Vuoret järkkyvät ja kukkulat sulavat. Kalliot halkeavat Hänen edessään[14].
Kuka seisoo ja kuka kestää, kun Hän vihansa hehkussa vihastuksensa vuodattaa? [15].
Hohde on oleva kuin aurinko, säteet kaikkialla; se on Hänen voimansa verho [16].
Taivas ja maa pakenevat, eikä niille sijaa löydy”[17].

ALAVIITTEET:
[1] 3. Moos.26:1 , Jes.2:8
[2] Jes.2:9
[3] Jes.2:9
[4] Jes.2:17-21
[5] Miika 7:13,17
[6] Miika 7:17 [7] Hagg.2:6
[8] Ilm.6:15
[9] Jes.2:10
[10] Ps.18:7
[11] Ps.76:7,8
[12] Naah.1:3 [13] Naah.1:3
[14] Naah.1:5,6
[15] Naah.1:6
[16] Hab.3:4
[17] Ilm.20:11

Jumalan Sanan tarkoitus ei ole pelotella, vaan informoida ihmisiä siitä, miksi heidän kannattaa jättää syntielämänsä ja tehdä mielenmuutos vielä silloin kun on armon päivä. Tee parannus. Tunnusta syntisi Jumalalle. Käänny pois syntielämästä. Pyydä Jumalalta voima siihen. Pyydä Jumalaa auttamaan elämään arvollisesti omanansa.

Mielenmuutoksen tekeminen on välttämättömyys jos haluaa nähdä taivasten valtakunnan. Älä leiki enää synnin kanssa. Synti vie tuhoon. Synti on tottelemattomuutta Jumalaa vastaan, eli laittomuus.

Raamattu sanoo että taivas ja maa katoaa, mutta myös, että Hän luo vielä uuden taivaan ja uuden maan, jonka jälkeen kaikki entinen on mennyt ( Ilm.21:1 ).

TÄSSÄ ALLA ON LISÄÄ RAAMATUNJAKEITA JOTKA KERTOVAT TULEVASTA YDINROIHUSTA.
OSA ON JO MAINITTU:

”Jumalattomuus häviää palamalla. Tässä palossa tuli hävittää orjantappurat ja ohdakkeet ja sytyttää metsän ja maan” (Jes.9:18,19).

”Tulee päivä jolloin jumalattomat ihmiset palaa. Palo tulee olemaan niin voimakas, että ihmiset palavat yhtä hyvin kuin oljenkorret ja niistä ei jää mitään jäljelle” (Mal.4:1).

Ydinroihun seurauksesta kuu näyttää maapallolta katsottuna siltä kuin se ”punastuisi” (yöllä) ja aurinko (päivällä) ”häpeää”, eli se ei anna enää valoa samalla tavalla kuin aikaisemmin ( Jes.24:23 ).

”Herran päivänä” (eli Jumalan koston päivänä), tulee sellainen hävitys, että kaikkien ihmisten mielet (ihmissydämet) menevät voimattomaksi (raukeiksi), eli vaipuvat syvään masennukseen. Siinä syntyvässä pelossa, kivut ja tuskat valtaavat heidät. Ihmiset vääntelehtivät tuskissaan kun tuli sytyttää jopa heidän kasvonsa (lämpösäteily sytyttää jopa sanomalehden kymmenien kilomerien päästä räjähdyksen keskipisteestä).

”Vihan hehku” näkyy ydinroihun tulimeressä hehkuna ja se tekee autioksi maan (maapallon) ja hävittää siitä sen syntiset.

Jälleen kerran maininta auringon pimennosta (liikaa savua ja pienhiukkasia ilmassa) ja kuun kykenemättömyys heijastaa takaisin auringon valoa maapallolle ( Jes.13:6-10 ).

Nykyinen maa (maapallo) ja taivaat (ilmakehät: ainakin troposfääri ja stratosfääri, ehkä myös mesosfääri?) ovat tulelle talletetut. Eli aurinko ”pimenee” ydinroihussa niin paljon, savun ja hiukkasten takia, ettei auringon ultraviolettisäteily enää pääse läpi muodostamaan otsonia stratosfäärissä.

”Herran päivänä” jolloin ydinroihu tapahtuu, taivaat (siis eri ilmakehät) katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat. Se vaatii enemmän kuin nuotiotulen. Siihen vaaditaan ydinfissio tai ydinfuusio. Tässä kerrotaan taivaitten hehkumisesta ja hajoamisesta, sekä alkuaineitten sulamisesta, mitkä kaikki viittaavat, ei yhteen räjähdykseen, vaan laajamittaiseen ydinroihuun (2.Piet.3:7, 10-12).

Tässä kerrotaan vuorten järkkyvän ja kukkuloitten sulavan ydinroihun seurauksena. Jakeessa 6, kerrotaan kuinka Jumalan vihastus vuotaa tulen muodossa ja kalliotkin halkeilevat. Kallion halkeilu kohdassa johtuu maanjäristyksestä hehkun ja tulen kanssa (Naah.1:5,6).

Maailma tehdään autioksi ja tyhjäksi Jumalan sallimuksesta, kun Jumala sallii pahan tuhota pahan. Sitä ennen maailman harhaanjohtajat ovat Agenda 21 ”depopulaatiolla” hävittäneet ihmiskuntaa.

Kolmas maailmansota viimeistelee tämän. Siinä rytäkässä maailman muoto muuttuu, kirjaimellisesti, kuten tässä kerrotaan. Napajäätiköt sulavat, merenpinta nousee metritolkulla, tulee tulvia, mutta samalla myös kuivuutta ja aavikoitumista kuivalla maalla.

Otsonikerros ohenee tai häviää, josta syystä ”asukkaat kuumuudesta korventuvat”. Tämä on seurausta myös sitä ennen tehdystä ilmastonmuokkauksesta .

 

 

   
 
Viinitarha.net